Rødovre SIK’s U20-mandskab er dansk mester. Det blev afgjort lørdag eftermiddag, da Rødovre foran 371 tilskuere i Gigantium Isarena vandt 3-2 over hjemmeholdet AaB i en flot og dramatisk kamp, der blev afgjort otte minutter før tid af William Rømer Riise, der blev assisteret af Nikolaj Krag Christensen.

Alle kampens fire øvrige mål blev scoret i løbet af de første 22 minutter. Niclas Malling og Rasmus Birk Heine bragte Rødovre foran 2-0 efter godt 10 minutter, inden Christopher Frederiksen og Oliver Anker Christensen udlignede for nordjyderne, inden kampen altså blev afgjort et godt stykke inde i tredje periode.

Sejren betyder, at Rødovre med to rene sejre og seks point ikke kan indhentes i løbet af søndagen. AaB er toer med tre point, mens Vojens med en sejr i overtid mod Herning på 3-2 nu ligger til bronze.

Frederik Rasmussen, Jonas Hansen og Kristoffer Mohr scorede for Vojens, mens Marcus Jensen og Emil B. Kristensen var Hernings målscorere.

Turneringen afsluttes i dag med de to sidste kampe, og den kan følges her via liveadmin.