Billeder fra kampen taget af Jan Korsgaard kan ses her:

U18-landsholdet var i kamp i Lillehammer:
Danmark-Letland 4-1 (1-0,2-0,1-1)

Assisterende landstræner Jesper Damgaard har sendt følgende rapport fra kampen:

“Absolut vores bedste kamp i år!

Vi kommer ud med hård for-checking og tager fuldstændigt letterne på sengen. Vi spiller aggresivt i egen zone og giver dem ingen tid med pucken. Alle holdt sig til det koncept der var lagt og vi formår at spille “internationalt” med chip in og ud hele kampen.

Kasper Krog med en overbevisende indsats i målet og Mathias From med hat-trick og valgt til bedste spiller.

En fornøjelse at se udviklingen og vi glæder os til næste kamp i morgen.”

Danmark møder Hviderusland i dag klokken 15:

U17-landsholdet spiller for øjeblikket i Füssen, Tyskland:
Resultat fra gårsdagens kamp:
Schweiz-Danmark 4-2 (1-0, 2-0, 1-2)
Udvisninger: 1×2 min, 7×2 min & 1×10
Mål Denmark: 3-1 Jakob Jessen (55.51) PP, 3-2 Rasmus Heine, ass. Mikkel Persson (56.41)

Player of the match Danmark: Christian Wejse

Turneringens anden kamp:

Slovakien – Tyskland 3-2 efter straffar

Landstræner Mikael Hammarström med følgende kommentar:

Schweiz vinder rettfærdigt over 60 minuter.
Dog en stærk forcering af Denmark de sidste fem minutter med to reduceringer, og udligning til 3-3 er ikke langt borte efter at Danmark har trukket målmanden, men 33 sekunder før tid scorer Schweiz till 4-2 i tom kasse!

– Schweiz er helt klart det spilførende holdet i lange perioder af kampen og mere grundige og præcise i deres agerande – uden at vi dog er stærkt tilbagepressede.

Vores indsats er dog alt for meget svingende fra skift til skift og fra kæde til kæde. Vi giver aldeles for nemt intiativet tilbage til schweizerne når vi har puckkontrol og skal frem i banen.

Desvære er der for mange spillere på holdet i dag, som er alt for svingende i sin indsats med puck og ikke leverer samt blir stressede af vores modstandare til enkle fejl og træffer dårlige beslutninger. Vi viser dog en rigtig god moral og den energi, vi får efter reduceringen till 1-3 løfter os, og der bliver kamp til slut ind på målstregen.

Vi ser allerede nu frem imod næste kamp mod Slovakiet (idag) og kan vi få flere spillere til at høje sin niveau på holdet, kan vi godt være med, hvilket vi også viste i dag under sekvenser af kampen, men dog uden kontinuitet fra alle spillere.