U17:
Slovakiet-Danmark 6-1 (4-0,2-0,0-1)
Lørdag 16:30: Tyskland-Danmark

Landstræner Mikael Hammarströms kommentar:

0-4 efter første periode ligner slet ikke kampbilledet. Slovakkerne scorede vel på omkring 90 procent af de chancer, de skabte de første 15 minutter og resultatmæssigt blev det rigtigt opad bakke at arbejde med. På trods af, at vi skabte flere chancer end Slovakiet. Vi havde fem-seks hundrede procents chancer.

Spillet med puck og “puckdisciplinen” var meget bedre end i den første kamp mod Schweiz og vi skabte rigtig mange chancer både i fem mod fem og i powerplay i første periode. Alle fire kæder bidrog, men desværre var kampen afgjort efter første periode.

Slovakkerne vandt kampen på at være bedre foran begge mål og på stabilt målmandsspil. Deres “execution”, når målchancer opstad, var på et højere niveau end vores.

Mod Tyskland lørdag er det “all in” i kampen om tredjepladsen. Vi skal løfte spillet foran begge mål.