Hvidovres kvinder tog søndag DM-titlen tilbage i “klassikeren” mod Herlev, som blev spillet bedst af tre kampe. Hvidovre skulle kun bruge to kampe og vandt 5-2 både fredag aften på hjemmebane og 5-2 søndag aften i Herlev.

328 tilskuere overværede Hvidovre-sejren og formidabel serie af Julie Gregersen, der alene scorede seks af 10 mål, som Hvidovre-kvinderne lavede i løbet af de to kampe. Hun stod ovenikøbet for to assister i serien.

Allerede efter fem minutter havde Julie Gregersen og Josefine Persson bragt Hvidovre foran 2-0 og det hjalp knapt for Herlev, at Maria Olausson reducerede til 1-2 efter 14 minutter. For allerede kort inde i anden periode havde Julie Gregersen scoret to gange og bragt Hvidovre uindtageligt foran.

Dermed kunne Hvidovre-kvinderne altså feste stort allerede søndag aften.

Odense tog for et par uger siden bronzemedaljen ved kvindernes DM-kvalifikation, hvor Lady Stars (Gentofte) blev nummer fire, mens Herning blev femmer foran Silkeborg.