Som sidste år blev U15 LM et tilløbsstykke med masser af hold og masser af kampe i weekenden.

Der måtte to værtsbyer til for at finde tilstrækkeligt med is til afviklingen af de mange kampe, og derfor var både Gladsaxe og Gentofte værter for LM.

Det hele sluttede i en meget spændende finale, hvor Herning knebent slog Hvidovre, der ellers havde været suveræne i weekenden.

Rungsted

Tillykke til Herning med guldet og en stor tak til de mange frivillige fra både Gladsaxe og Gentofte, der fra fredag til søndag var med til at afvikle denne store turnering.

U13.2 LM blev afviklet i Aalborgs flotte Gigantium den 16-18/1 2015.

U13.2 Landsmesterskabet blev i år afviklet med 10 hold, som i Aalborg spillede otte kampe hver fordelt i 2 indledende puljer.

Puljerne blev først afgjort i de allersidste kampe, hvorefter der igen blev inddelt i 2 puljer, en ”landsmesterpulje” og en ”placeringspulje”.

Der blev spillet 40 spændende kampe over week-enden, og først i aller sidste kamp blev medaljerne placeret, som i hver af puljerne gik til:

1. plads og Landsmester for U13.2, AaB Ishockey. Sølv gik til Herning og bronze til Rungsted

I placeringspuljen vandt Esbjerg guld, sølvet gik til Herlev og bronzen til KSF.

Tillykke til Aalborg og Esbjerg drengene med guldet i de 2 puljer og TAK til alle frivillige i AaB Ishockey Ungdom for afholdelse af et fint mesterskab.